Ohutlevytuotteiden maalausta

Jauhemaalaus on siisti ja hajuton tapa pintakäsitellä ohutlevytuotteet. Suurin osa asiakkaidemme tilauksista pintakäsitellään maalaamossamme.

Oma maalaamo mahdollistaa tuotteiden nopean ja joustavan viimeistelyn. Pidämme myös huolta, että maalatut tuotteet toimitetaan asiakkaille vahingoittumattomina. Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat siististi maalattuja terästuotteita. Teemme jauhemaalausta kaikille teollisuuden aloille.

Palvelut
Jauhemaalaus, esikäsittelynä Oxsilan konversiopinnoite, pintakäsittelyt

Lisäpalvelut
Märkämaalaus, eloksointi, kromatointi, sinkitys

Konekanta
4+2 vaiheinen esikäsittelylinja (Oxsilan)
Gema-jauhemaalauslaitteisto
Kalvonpaksuusmittarit
Maalattavan kappaleen maksimikoko 1500 x 1500 x 3000 mm / 300 kg

Teräksenkovaa ohutlevytyötä takuulla

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen laatuun. Hoidamme asian kuntoon mahdollisimman nopeasti ja tarvittaessa teemme tilalle uuden tuotteen.

Joustava tuotanto

Tuotantomme pystyy reagoimaan nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Olemme joustavia, koska lähes koko tuotantoketju löytyy oman talon sisältä ja yhteistyökumppanit läheltä.

Aina ajallaan

Toimitamme valmiit tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti. Toimitusvarmuustavoitteemme on yli 97 prosenttia. Myöhästyneiden toimitusten keskimääräinen myöhästyminen on alle vuorokausi.

Yhdestä tuhansiin

Toteutamme kaikki tilaukset yhdestä protokappaleesta tuhansien kappaleiden massatuotantoon.

Pidämme huolta

Panostamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Pisin yhtäkestoinen asiakassuhteemme on kestänyt yli 30 vuotta.

24 h vastaus

Vastaamme tarjouspyyntöihin arkisin vuorokauden sisällä. Laskennan kestäessä pidempään, pidämme sinut ajan tasalla tarjouksen etenemisestä.