Ohutlevytuotteiden särmäystä

Särmäys on yksi ohutlevytöiden vaativimmista osa-alueista. Aloitimme aikanaan tekemällä tarkkuuslevytuotteita elektroniikkateollisuudelle.

Sama tiukan toleranssin ajatusmaailma on edelleen käytössä: 90-asteen kulma on tasan 90-astetta. Taivutamme terästä ja alumiinia juuri asiakkaan tarvitsemaan muotoon. Etäohjelmointi mahdollistaa taivutuksen simuloinnin etukäteen, jolloin varsinainen valmistus tapahtuu kustannustehokkaasti.
Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat tarkasti särmättyjä ohutlevytuotteita. Teemme särmäystä kaikille teollisuuden aloille.

Palvelut
Ohutlevyn särmäys, ohutlevyn taivutus

Lisäpalvelut
Putken taivutus

Konekanta

Särmäyspuristin Amada HRB 3i 130.3 Akas
Särmäyspuristin Amada HFE 3i 130.3 Akas
Särmäyspuristin Amada HFE 80-25
Särmäyspuristin Amada HFE 50-12
Robottisärmäyssolu CoastOne C9 + UR10e
BendCam etäohjelmointi- ja simulointiohjelmisto

Teräksenkovaa ohutlevytyötä takuulla

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen laatuun. Hoidamme asian kuntoon mahdollisimman nopeasti ja tarvittaessa teemme tilalle uuden tuotteen.

Joustava tuotanto

Tuotantomme pystyy reagoimaan nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Olemme joustavia, koska lähes koko tuotantoketju löytyy oman talon sisältä ja yhteistyökumppanit läheltä.

Aina ajallaan

Toimitamme valmiit tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti. Toimitusvarmuustavoitteemme on yli 97 prosenttia. Myöhästyneiden toimitusten keskimääräinen myöhästyminen on alle vuorokausi.

Yhdestä tuhansiin

Toteutamme kaikki tilaukset yhdestä protokappaleesta tuhansien kappaleiden massatuotantoon.

Pidämme huolta

Panostamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Pisin yhtäkestoinen asiakassuhteemme on kestänyt yli 30 vuotta.

24 h vastaus

Vastaamme tarjouspyyntöihin arkisin vuorokauden sisällä. Laskennan kestäessä pidempään, pidämme sinut ajan tasalla tarjouksen etenemisestä.