Ohutlevytuotteiden hitsausta

Hitsaus saattaa yksinkertaisimmillaan olla vain kahden tai useamman kappaleen liittämisestä yhteen, mutta parhaimmillaan se on vaativaa tarkkuustyötä, jossa saumat ovat siistit tai hiottu kokonaan pois näkyvistä.

Tuotannossamme yhdistyvät oikeat työkalut, ammattitaitoiset hitsaajat ja viimeistelty jälki. Teemme myös robottihitsauksia ja haastavaa alumiinihitsausta. CMT-teknologia mahdollistaa myös teräksen ja alumiinin liittämisen hitsaamalla. Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka arvostavat huolellisesti hitsattuja ohutlevytuotteita. Teemme hitsausta kaikille teollisuuden aloille.

Palvelut
MIG/MAG-hitsaus, TIG-hitsaus, Laserhitsaus, Robottihitsaus, CMT-hitsaus, teräshitsaus, alumiinihitsaus

Konekanta
IPG LightWELD laserhitsauslaitteisto
Robottihitsaussolu Fronius CMT -hitsauslaitteistolla
Hitsauslaitteet: Mig- ja tig-hitsaus teräkselle sekä alumiinille
Vastushitsaus- sekä pulttihitsauslaitteet

Teräksenkovaa ohutlevytyötä takuulla

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen laatuun. Hoidamme asian kuntoon mahdollisimman nopeasti ja tarvittaessa teemme tilalle uuden tuotteen.

Joustava tuotanto

Tuotantomme pystyy reagoimaan nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Olemme joustavia, koska lähes koko tuotantoketju löytyy oman talon sisältä ja yhteistyökumppanit läheltä.

Aina ajallaan

Toimitamme valmiit tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti. Toimitusvarmuustavoitteemme on yli 97 prosenttia. Myöhästyneiden toimitusten keskimääräinen myöhästyminen on alle vuorokausi.

Yhdestä tuhansiin

Toteutamme kaikki tilaukset yhdestä protokappaleesta tuhansien kappaleiden massatuotantoon.

Pidämme huolta

Panostamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Pisin yhtäkestoinen asiakassuhteemme on kestänyt yli 30 vuotta.

24 h vastaus

Vastaamme tarjouspyyntöihin arkisin vuorokauden sisällä. Laskennan kestäessä pidempään, pidämme sinut ajan tasalla tarjouksen etenemisestä.