Ohutlevytuotteiden laserleikkausta

Tenimet palvelee sinua niin yksinkertaisissa laserleikkeissä kuin monimutkaisissa kokoonpanoissakin. Raaka-aineina käytämme terästä, alumiinia sekä ruostumattomia teräksiä.

Teemme tarkasti ja nopeasti kaikki ohutlevytuotteet. Leikkaamme ohutlevyt yhden kappaleen protoista isoon sarjatuotantoon. Materiaalivarastostamme löytyvät kaikki yleisimmät materiaalit ja paksuudet nopean tuotannon varmistamiseksi: alumiini sekä ruostumattomat, haponkestävät ja normaalit teräkset.
Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat tehokkaasti leikattuja ohutlevytuotteita. Teemme laserleikkausta kaikille teollisuuden aloille.

Palvelut
Laserleikkaus

Lisäpalvelut
Levytyökeskustyöt

Konekanta
Laserleikkauskone Bystronic Bysprint Fiber 4kW + ByTrans Extended
Laserleikkauskone Bystronic Bysprint 3kW

Teräksenkovaa ohutlevytyötä takuulla

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen laatuun. Hoidamme asian kuntoon mahdollisimman nopeasti ja tarvittaessa teemme tilalle uuden tuotteen.

Joustava tuotanto

Tuotantomme pystyy reagoimaan nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Olemme joustavia, koska lähes koko tuotantoketju löytyy oman talon sisältä ja yhteistyökumppanit läheltä.

Aina ajallaan

Toimitamme valmiit tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti. Toimitusvarmuustavoitteemme on yli 97 prosenttia. Myöhästyneiden toimitusten keskimääräinen myöhästyminen on alle vuorokausi.

Yhdestä tuhansiin

Toteutamme kaikki tilaukset yhdestä protokappaleesta tuhansien kappaleiden massatuotantoon.

Pidämme huolta

Panostamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Pisin yhtäkestoinen asiakassuhteemme on kestänyt yli 30 vuotta.

24 h vastaus

Vastaamme tarjouspyyntöihin arkisin vuorokauden sisällä. Laskennan kestäessä pidempään, pidämme sinut ajan tasalla tarjouksen etenemisestä.