Ohutlevytuotteiden suunnittelua

Tarvittaessa suunnittelemme asiakkaan ideasta tai luonnoksesta valmiin 3D-tuotemallin. Mallin pohjalta laadimme valmistusdokumentit tuotantoa varten.

3D-suunnittelun avulla varmistamme tehokkaimman valmistustavan ohutlevytuotteille. Hyvä suunnittelu on avain laadukkaaseen ohutlevytuotantoon. Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei ole omaa suunnitteluosastoa tai tuoteidea vain ruutupaperilla. Teemme suunnittelua kaikille teollisuuden aloille.

Palvelut
Suunnittelun tuki, 3D-suunnittelu, mallintaminen, protojen suunnittelu, tuotesuunnittelu

Ohjelmisto
Alibre Design 3D-suunnitteluohjelmisto

Teräksenkovaa ohutlevytyötä takuulla

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen laatuun. Hoidamme asian kuntoon mahdollisimman nopeasti ja tarvittaessa teemme tilalle uuden tuotteen.

Joustava tuotanto

Tuotantomme pystyy reagoimaan nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Olemme joustavia, koska lähes koko tuotantoketju löytyy oman talon sisältä ja yhteistyökumppanit läheltä.

Aina ajallaan

Toimitamme valmiit tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti. Toimitusvarmuustavoitteemme on yli 97 prosenttia. Myöhästyneiden toimitusten keskimääräinen myöhästyminen on alle vuorokausi.

Yhdestä tuhansiin

Toteutamme kaikki tilaukset yhdestä protokappaleesta tuhansien kappaleiden massatuotantoon.

Pidämme huolta

Panostamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Pisin yhtäkestoinen asiakassuhteemme on kestänyt yli 30 vuotta.

24 h vastaus

Vastaamme tarjouspyyntöihin arkisin vuorokauden sisällä. Laskennan kestäessä pidempään, pidämme sinut ajan tasalla tarjouksen etenemisestä.