Ohutlevytuotteiden kokoonpanoa

Kokoonpano-osastomme kokoaa asiakkaiden tilaukset valmiiksi tuotteiksi. Asennamme puristekiinnikkeet, ja liitämme osat yhteen niittaamalla tai ruuvaamalla.

Hankimme tarvittavat sähkö-, pneumatiikka- ja muut komponentit. Tarvittaessa toimitamme valmiit tuotteet suoraan loppuasiakkaalle. Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat osakokonaisuuksia tai tilauksensa avaimet käteen -periaatteella. Teemme kokoonpanoa ja järjestelmätoimituksia kaikille teollisuuden aloille.

Palvelut
Kokoonpanot, osakokoonpanot, järjestelmätoimitukset, niittaus, testaus

Lisäpalvelut
Materiaalihallinta, logistiikka

Konekanta
Pem-Serter: puristekiinnikeiden niittausyksikkö

Teräksenkovaa ohutlevytyötä takuulla

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen laatuun. Hoidamme asian kuntoon mahdollisimman nopeasti ja tarvittaessa teemme tilalle uuden tuotteen.

Joustava tuotanto

Tuotantomme pystyy reagoimaan nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Olemme joustavia, koska lähes koko tuotantoketju löytyy oman talon sisältä ja yhteistyökumppanit läheltä.

Aina ajallaan

Toimitamme valmiit tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti. Toimitusvarmuustavoitteemme on yli 97 prosenttia. Myöhästyneiden toimitusten keskimääräinen myöhästyminen on alle vuorokausi.

Yhdestä tuhansiin

Toteutamme kaikki tilaukset yhdestä protokappaleesta tuhansien kappaleiden massatuotantoon.

Pidämme huolta

Panostamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Pisin yhtäkestoinen asiakassuhteemme on kestänyt yli 30 vuotta.

24 h vastaus

Vastaamme tarjouspyyntöihin arkisin vuorokauden sisällä. Laskennan kestäessä pidempään, pidämme sinut ajan tasalla tarjouksen etenemisestä.